Vis mer

Én meter bredt: Slik ser det ut inne i verdens smaleste hus

Inneholder overraskende nok alt du trenger.

(upublisert) Opprettet
Om du drar til Warszawa i Polen kan du se verdens smaleste hus, skriver Tech Insider.

Det lille, smale huset er lett å overse om du går fordi. Huset er nemlig kun 1 meter bredt, men inneholder likevel alt du trenger i en bolig. Tross sin lille størrelse har du tilgang til både kjøkken, bad, soverom og stue.

Saken fortsetter under bildet!  

Kunne ikke laste instagramDen lille leiligheten ble bygget i 2012 av arkitekten Jakub Szczęsny, som en kunstinstallasjon. Siden den gang er det ingen som har bodd permanent i «Keret House», som det kalles, men den blir ofte leid ut i kortere perioder, skriver nettsiden.

Se hvordan det smale huset ser ut innvendig:


Kunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramKunne ikke laste instagramLegg til sol_no på SnapChat

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.