Motorsyklist satte eget liv i fare for å redde en vettskremt katteunge

– Jeg trodde det var et løv.

Medier verden over omtalter den utrolige heltedåden motorsyklist Elaney Kleuser gjorde da hun plutselig oppdaget en liten kattunge midt i veikrysset.

Mens Kleuser sto og ventet på grønt lys i krysset i delstaten Oklahoma i USA, så falt plutselig en kattunge ut fra en rød sedan. Det tok litt tid før motorsyklisten så at det faktisk var en katt som ble liggende i det trafikkerte krysset.

– Jeg trodde det var et løv, sier hun i videoen.

Det var først da en annen kvinne prøvde å få bilene til å stoppe at Kleuser skjønte hva som var i ferd med å skje: Om hun ikke brøt inn kom kattungen til å bli kjørt i hjel.

Hele redningsaksjonen ble fanget på Kleusers hjelmkamera, og nå hylles den modige motorsyklisten verden over fordi hun satte eget liv i fare for å redde den vettskremte lille kattungen.

Heltedåden har tatt internett med storm, og nå forteller redningshelten at hun har adoptert den lille og gitt ham navnet Skids. Det mistenkes at Skids var en bortkommen løskatt da han ikke tilhørte kvinnen i den røde sedanen, slik motorsyklisten først trodde.

Levert av