Morgenlogg - maler

Her skal det være en ingress

(upublisert) Opprettet
      ericcantor 6. Toppolitikeren brukte over 30 millioner i valgkampen. Så tapte han for Tea Party-utfordreren Publisert 04.52 UTENRIKS En av de viktigste lederne i Det republikanske partiet i USA, Eric Cantor, er overraskende blitt slått av en utfordrer fra Tea Party-bevegelsen i et av partiets nominasjonsvalg, melder NTB. Cantor er i dag Republikanernes flertallsleder i Representantenes hus. Dermed blir den politiske nykomlingen David Brat, som støttes av den sterkt høyreorienterte Tea Party-bevegelsen, en av Republikanernes kandidater i delstaten Virgina i mellomvalget til høsten. Les mer på Dagbladet.no (04.52), Aftenposten.no (04.53), VG.no (05.03), BT.no (06.02) UTENRIKS INNENRIKS SPORT UNDERHOLDNING REISE       6. Lensmannen brende ned nabohytta Publisert 11.06 UTENRIKS Han var maks uheldig, regionlensmannen i Nordfjord, Tormod Hvattum, då han måndag kveld skulle brenne opp ei gammal falleferdig hytte, eller eit sel, som han eig saman med kona på Maurstadeidet. Les mer på Fjt.no (11.06), TV2.no (14.44), 6. TITTEL Publisert 04.52 UTENRIKS INGRESS Les mer på Dagbladet.no (04.52), Aftenposten.no (04.53), VG.no (05.03), BT.no (06.02)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.