Vis mer

Moren var forbanna - sendte sønnen regning på 330.000 kroner

- Jeg ville få ham til å våkne opp.

(upublisert) Opprettet


En 23 år gammel Toronto-student fikk akkurat passet sitt påskrevet av moren. Hun syns ikke at den hjemmeboende sønnen ga henne nok respekt og i midt i en krangel valgte hun å sette et standpunkt.

Ifølge Today.com dro moren opp en regning over noe av det hun har hjulpet sønnen med siden han flyttet hjem. Nettsiden har har gjengitt regningen som sønnen la ut på Reddit. Summen var på 39.254 dollar, omlag 330.000 kroner og rommet et hel A4-side.

Fakturerte sønnen for å være drittsekk


I tillegg til å ta betalt for ting som mat, Internett og rengjøring ble sønnen fakturert over 8.000 kroner for å være en drittsekk og ikke sette pris på morens støtte.

Today.com har snakket med både moren og sønnen som slår fast at det var en spøk fra morens side.

- Selv om jeg åpenbart er litt irritert, var det aldri forventet at han skulle betale den. Regningen var bare ment for å sette et standpunkt og få ham til å våke opp, sier moren til Today.com.

Hun skal senere ha fått en unnskyldning fra den nå litt mer takknemlige sønnen.

(FOTO: Chalipo, Reddit)

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.