Vis mer

Mor tok tvil­lin­gene på fersken: Se den uvur­der­lige reak­sjo­nen

Jentene kaster seg i seng når de hører mammas stemme.

(upublisert) Opprettet
De fleste småbarnsforeldre kan nok kjenne seg igjen i mammabloggeren Judys problem: Tvillingjentene tuller og tøyser når de egentlig skal sove, men hver gang mor kommer inn i rommet «sover» de søtt.

Se også denne: Trikset får babyen til å sovne på 40 sekunder

Men Judy, som har gått til anskaffelse av en babymonitor med kamera, fant en rask og enkel løsning på problemet: Da hun hørte jentene rope og leke med hverandre over kanten på sprinkelsengene sine, tok hun tak i monitoren og begynte å snakke til tvillingene.

Den uvurderlige reaksjonen til Miya og Keira, som nå er halvannet år gamle, har gått verden rundt og er, bare på Facebook, sett over 20 millioner ganger siden videoen ble publisert 22. august.

Fikk du med deg dette søte fenomenet? Gretten baby får millioner til å le

– Jeg pleier ikke å snakke til jentene over babymonitoren så ofte, men de gangene jeg gjør det, så skjer dette, skriver Judy under videoen, og folk er i ekstase over jentenes reaksjon.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.