Minst fem ting å glede seg til neste uke

17. mai og Champions League-finale. Det er den tiden av året.

(upublisert) Opprettet

Kinopremiere: The Dictator

FREDAG: «Alle» har vel fått med seg at Sascha Baron Cohen har en ny film på gang, og onsdag er den endelig her. «The Dictator» har premiere 16. mai. Og har du sett traileren, så skjønner du at mulighetene er overveldende for masse latter! Du bør dessuten vurdere å se den veldig morsomme danske filmen «SuperClasico», som også har kinopremiere fredag 18. mai.

Konsert: New Kids On The Block & Backstreet Boys

MANDAG: Hadde dette vært for 20 år siden hadde hele Norge stått stille. Mandag kommer New Kids On The Block og Backstreet Boys til Oslo Spektrum. Spørsmålet er om det blir gråting og skriking. Skal man dømme etter konsertklippene fra de siste dagenes konserter på denne come back-turnéen til to av historiens største pop-band, så blir det høylydt!

17. mai

TORSDAG: Pølser og is på torsdag. Eneste skår i gleden er selvsagt at vi mister Kristi himmelfartsdag, som havnet på selveste nasjonaldagen. Se reportasje over.

Ny musikk: Simian Mobile Disco

FREDAG: DumDum Boys («Ti liv») kommer med ny plate 18. mai, men for de som er klar for en litt større musikalsk utfordring, sjekk ut Simian Mobile Discos single til albumet «Unpattern» over. Plata er ute på mandag.

Champions League-finale: Chelsea - Bayern München

LØRDAG: Du ikke være fotballgal for å ha sans for finaler i Champions League. Kjøp potetgull og dip med favorittdrikke til eller stikk ut på fotballpub og kjenn på stemningen. Ta et gjensyn med den legendariske finalen fra 2005, som en påminnelse om hvor gøy det kan være med Champions League-finaler... Chelsea - Bayern München spilles lørdag 19. mai klokka 20.45.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.