Minst fem ting å glede seg til neste uke

Neste uke blir en knalluke. Til og med været blir bra!

(upublisert) Opprettet

På TV: Eurovision Song Contest

MGP-fans kan sette av hele tre kvelder i TV-himmelen neste uke, for nå er det endelig Eurovision Song Contest. Semifinalene går tirsdag og torsdag, Norges Tooji synger i den siste, og finalen går lørdag kveld. Fra Baku i Aserbajdsjan. De som ikke er megafans av Eurovision får håpe Norge kommer til finalen, så har man ihvertfall et ekstra underholdningsmoment. I morsetning til i fjor, da Stella Mwangi måtte dra hjem før moroa begynte. Her er NRK.no sin presentasjon av alle deltakerne. Årets morsomste blir garantert denne gjengenfra Russland, som får den horrible MGP-klassikeren til Tyskland, «Djengis Khan», til å fremstå som en jazzperle.   Denne rekka er trolig enda bedre enn førsterekka til det russiske ishockeylandslaget. Neste ukes langtidsvarsel!

Utendørs: Været

Pinsehelg, langfri og værmeldere som snakker om godt over 20 varmegrader. Det er bare å sette av penger til engangsgriller og pølser, glemme syden-turen du truet med og smil. Og husk solkrem, vi er ikke laget for denne type temperaturer!  

På plate: Regina Spektor

Masse spennende musikk mot slutten av neste uke, inkludert nettfavoritten Regina Spektor (se og hør siste singlen over), evig elegant engelsk pop med Saint Etienne, norgesvennen Melody Gardot, islandske kunstrockerne Sigur Ros og Scissor Sisters. Ikke dårlig på en helt vanlig fredag i mai. Du finner hele lista over neste ukes nye plater her, forøvrig.  

På kino: Men In Black 3

Nesten 13 millioner har sett traileren over, noe som indikerer interessen når Tommy Lee Jones og Will Smith er tilbake i nok en hysterisk jakt på romvesener. Premiere på fredag!  

På fotballbanen: Norge - England

Vi elsker å se Norge spille mot gode fotballnasjoner i treningskamper, for svært ofte - ihvertfall med Egil «Drillo» Olsen som sjef - så vinner vi. Lørdag spiller de norske landslagsgutta privatlandskamp mot England på Ullevaal stadion. Fullstendig uviktig, men vinner vi, så kan vi føre det opp i statistikkene som en fin aften i hovedstaden... Akkurat som da vi slo England 2-1 med Kevin Keegan på laget i september 1981.   Er dette en vinner-outfit i «The Voice»? Tiden vil vise. Foto: TV 2

På TV: The Voice (finale)

Direktesendt finale i «The Voice - Norges beste stemme». For de som liker rørende scener og salte tårer utover kvelden - som en slags intim-oppvarming til lørdagens Eurovision-finale.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.