Minst fem ting å glede seg til neste uke

Masse fotball (og potetgull), men livet og neste uke består også av annet. Her er noen grunner til å glede seg over en ny uke!

(upublisert) Opprettet
 

TV: Pausereklamene under Euro 2012

For mange er ofte noe av det beste under de store mesterskapene i fotball TV-reklamene fra de virkelig store merkene. Nike er foreløpig i ledelsen med denne TV-reklamen med en voldsomt antall kjente fotballstjerner. 16,5 millioner visninger på YouTube allerede før EM var i gang...   Andreas Viestad er tilbake på TV 2 mandag kveld med «En bit av Norge», lokalvarianten av verdenssuksessen «New Scandinavian Cooking». Foto: Erik Roed / TV 2

TV: En bit av Norge

Andreas Viestad er tilbake på TV-skjermen med «En bit av Norge» mandag kveld klokka 19.30. Den nye sesongen starter han på Hedmarken, lager rømmegrøt med Sankta Kristina-skinke og griller mørnet kjøtt. Mandagen byr for øvrig også på Englands første kamp i fotball-EM, for de som både liker mat og fotball!  

Kino: Weekend

Fredag er det kinopremiere på en av sommerens kritikerfavoritter. «Weekend» omtales av enkelte som den mest vellykkede filmen om et homofilt forhold som er laget, og de som har sett den faller som fluer for kjærlighetshistorien mellom Glen og Russell.

Plate: Bobby Womack

Bobby Womack en legende, men har ikke laget en plate siden forrige århundre. Mandag er hans album «The Bravest Man In The Universe» tilgjengelig, produsert av Blur-frontmannen Damon Albarn. Vi feirer med å høre Womack & Womacks «Teardrops», en verdenshit fra 1988, som slett ikke er laget av Bobby, men av hans bror. Klarer du ikke vente til albumet hans dukker opp i Spotify, kan du høre det her.  

Festival: Norwegian Wood

Svært variert program når Norwegian Wood drar i gang i Frognerbadet på torsdag. Fire dager til ende med til dels folkekjære artister som Sting, Bryan Ferry og Lenny Kravitz. Dessuten kommer vinterens heteste norske artister, nemlig de som var med i TV 2-serien «Hver gang vi møtes». Og ikke minst svenske Lars Winnerbäck, som spiller på søndag - og er du riktig, riktig heldig, så har han fått sms fra Miss Li og synger «Om du lämnade mig nu»! Og kanskje kommer sola, til og med. Her finner du programmet.  

TV: Euro 2012

Fotball-EM ruller gjennom hele uka, og - for de som liker sånt - det topper seg fra lørdag. Da starter nemlig siste runde i gruppene, og det er tid for voksne mannfolk å ta til tårene. Vi anbefaler søndagens kamper - Portugal-Nederland og Danmark-Tyskland - som sendes på henholdsvis NRK1 og TV 2 klokka 20.45. Bare to av disse lagene går videre... Vi varmer opp med våre danske venner EM-seier over Tyskland i 1992 - se videoen over.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.