Minst fem ting å glede seg til neste uke

Sommeren er offisielt i gang og det er vel nok å glede seg over bare det. Vi har plukket ut noen ekstra godbiter alle kan se frem mot (i tillegg til is, bading og lettkledde folk).

(upublisert) Opprettet
Det er kanskje litt mye å håpe på at det dukker om en milliard kroner på kontoen etter skatteoppgjøret, men ... (Foto: Scanpix)

På kontoen: Skatteoppgjøret

Siden det ikke trekkes skatt av junilønna er lommebøkene litt mindre slunkne nå (enn så lenge). Og de heldige av oss som fikk igjen på skatten kan også glede seg til 25. juni. Det er nemlig datoen for det første skatteoppgjøret. Og før du spør; pengene kommer på konto i løpet av én til to uker etter at skatteoppgjøret er sendt ut. Les mer hos Skatteetaten.   Maria Sharapova er en absolutt tennisyndling, og ikke bare fordi hun er så vakker; hun har tydeligvis humor også.

I avisene, på nett og på TV: Wimbledon

Sesongens kanskje mest prestisjetunge tennisturnering starter 25. juni. Det er litt trist at det bare går på betalkanalene (Kanal +), men det kommer nok til å renne over av tennisstoff på liveoppdateringer på nett, i avisene og på sportsrevyene på kveldene. Så frykt ikke, du får med deg det viktigste!   Fjorårets heteste nettfenomen Lana Del Rey kommer til Hove. Kommer du? (Foto: Hovefestivalen)

På scenen: Hovefestivalen

Festival; gjørme, øreplugger, litt i overkant for mye alkohol på noen og litt lite klær på andre. Og musikk da. Hovefestivalen (26. - 29. juni) har rukket å etablere seg som stedet å være for de unge og vakre med bustete hår, men elsker du musikk er du velkommen akkurat som du er. Dette er bare noen av artistene som står på programmet: Snoop Dogg, Skrillex, The Shins, Rise Against, Lana Del Rey, M83, BigBang, Wiz Khalifa og The XX.   Scrats - verdenshistoriens ivrigste ekorn?

På kino: Istid 4: Kontinenter på avveie

Det er de som hevder at alle Istid-filmene er helt like. Det er et poeng, men det gjør forsåvidt ikke så mye siden de jo er kjempemorsomme! Denne gangen får Scrats elleville jakt på den forbannede eikenøtta, som han har jaktet på siden tidenes morgen, verdensomspennende konsekvenser. På et eller annet vis fører dette til at  Manny, Diego og Sid legger ut på sitt mest spennende eventyr noensinne og Sid blir gjenforent med sin krakilske bestemor.   Dette vil vi se i løpet av Tour de France i sommer. Kom igjen Edvald! (Foto: Scanpix)

På TV - Tour de France

Ok, så er ikke Thor Hushovd med i år, men det betyr ikke at du bør skru av TVen og komme seg ut i det fine været av den grunn. Thor kommer sikkert til å se på, mens han lader opp til OL. Prologen er 30. juni kl 14.00 og hele moroa vises på TV 2 i omlag en måned (ja frem til OL, sånn omtrent). Er du interessert så bør du sjekke ut SOLs Tour de France-sider. Der får du alt!   Vi gleder oss også til EM-finalen i fotball og EM i friidrett. De aller fleste er kanskje allerede klar over at fotball-EM-finalen går på TV 2 søndag 1. juli kl 20.45. Heldigvis krasjer ikke at friidretts-EM fra Helsingfors med fotballen. Mesterskapet vises på dagtid, og  første sending er 27. juni 08.45 på NRK1, og moroa varer ut uken.   Er det noe annet du gleder deg til neste uke? Og som andre bør vite om? Kom med tips i kommentarfeltet under.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.