Minst fem ting å glede seg til neste uke

Fortvil ikke - selv når denne helgen er over, er det minst fem grunner til å møte neste uke! Bare se:

(upublisert) Opprettet

På DVD: «Piratene!»

Hvis du har barn i omgangskretsen, har du en gyllen anledning til å kjøpe Aardman-produksjonen (de som blant annet lager Wallace & Grommit-filmene) «Piratene!» på DVD fra onsdag. På den kan du skru på den engelske versjonen med Hugh Grant i hovedrollen som pirat-kapteinen. Filmen fikk nesten bare femmere og seksere av anmelderne, og fikk også kritikk av foreninger for spedalske, fordi de spøker med kroppsdeler som faller av i tide og utide. I tillegg kan det nevnes at soundtracket byr på blant andre The Ramones!

På festival: Døgnvill

Du må flytte på deg til Tromsø for å få med deg Døgnvill-festivalen, men folk som har vært der mener det er verdt det. I år har feelgood-festivalen fått inn navn som Alina Devecerski («Flytta på dej»), Pet Shop Boys, Katie Melua, Jarle Bernhoft, svenske Kent og Bo Kaspers og First Aid Kit. Dette blir koselig!

På fotballbanen: Robin van Persie

Mandag kommer svært mange til å benke seg foran betal-TV-apparatene for å se fjorårets beste fotballspiller i England, Robbie van Persie, debutere for Manchester United etter ukens «sjokksalg» fra erkefienden Arsenal. Selv United-hatere skal se denne sesongpremieren, hvor United møter Everton.

På kino: «Kon-Tiki»

Regissørene bak filmen «Max Manus», Espen Sandberg og Joachim Rønning, har kastet seg over nok en norsk helt, og fredag er det høyprofilert premiere på «Kon-Tiki», tidenes største norske filmsatsing. Pål Sverre Hagen spiller Thor Heyerdahl, som i 1947 dro avgårde på noe de aller, aller fleste mente var tidenes idioti: En reise over havet fra Sør-Amerika til Polynesia - nesten 8000 kilometer - på en balsaflåte. For å bevise sin teori om at polyneserne kom fra Sør-Amerika og ikke Asia.

På plate: Alanis Morisette: «Havoc and Bright Lights»

Kanskje ikke det folk venter aller mest på denne platehøsten, for det begynner å bli mange år siden Alanis var klodens heiteste pop-dame. Men singelen «Guardian» - du hører den i YouTube-klippet over - er sprek, kommersiell radio-rock. Den kommer imidlertid neppe til å runde 8 millioner visninger på YouTube som «Thank You» er i ferd med å gjøre, og det er ikke bare fordi hun beholder klærne på...

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.