Annonse

Melissa har hiv. Se hva som skjer når hun spør ukjente om et kyss

Videoen deles i stor fart på sosiale medier.

Danske Aids-Fondet  har lansert en kampanje som kalles "Kys Hiv", der de ønsker å fortelle at hiv ikke er så smittsomt som mange tror, skriver BT.dk.

Som en del av kampanjen stiller Melissa Kruse Olsen (25), som selv er smittet av hiv, opp i et sosialt eksperiment.

I videoen står den danske kvinnen i et rom med et skilt foran seg. På skiltet står det "Jeg har hiv. Gir du meg et kyss?".

Se den fantastiske videoen her:
Kys Hiv - EksperimentetMelissa er hovedpersonen i et socialt eksperiment. Kan hun lokke et kys ud af helt fremmede mennesker, når de samtidig får at vide, at hun har hiv? #KysHiv #RF16

Posted by Kys Hiv on 6. april 2016 

Videoen ble lagt ut i februar, men det er først nå det har fått virkelig stor oppmerksomhet. I skrivende stund blitt sett av over 750.000, mens 9000 personer har delt Facebook-innlegget.

Den danske kvinnen forteller til BT.dk at hun ble smittet av viruset av sin første kjæreste da hun var 21 år. Det sosiale eksperimentet ga henne både en positiv overraskelse og en følelse av angst.

- Jeg har i mange år slitt med tanker om hva andre synes om meg og min sykdom. Jeg har vært redd for at folk trodde jeg var ekkel og at jeg var en som hadde sex med mange forskjellige mennesker. Og nå sto jeg foran så mange mennesker, som på kort tid skulle bedømme meg og min sykdom, sier 25-åringen til den danske avisen.