Vis mer

Mann selger ekskonas forlovelsesring - annonsen vekker oppsikt verden over

Tør du kjøpe ringen?

(upublisert) Opprettet
Det sitter en svært bitter mann et sted i verden og håper at noen ønsker å kjøpe ekskonas forlovelsesring for den nette sum 1800 pund.

Denne mannen, som ser ut til å være nyskilt, har nemlig lagt ut en annonse på nettsiden Ebay, som nå får stor oppmerksomhet på sosiale medier.

Under tittelen "Mørkets Fyrstes forbannede forlovelsesring" fyrer han løs mot sin tidligere flamme og sparer virkelig ikke på kruttet.

- Ringen er i veldig god stand. Den ble en gang båret av Mørkets Fyrste gjennom et fem år langt korstog som dreide seg om å ta makten over min sjel. Etter en historisk lang krig lyktes jeg å fjerne den fra Mørkets Fyrstes hånd, og jeg var endelig fri fra hennes klør, skriver han innledningsvis, ifølge danske Dagens.dk.

(Artikkelen fortsetter under annonsen)

(SKJERMDUMP: Ebay)

Personen bak Ebay-annonsen forteller at han skal bruke pengene på å bli leget fra den psykologiske skaden han har pådratt seg.

Han avslutter hele annonsen med følgende ord:

- ADVARSEL: Jeg kan ikke holdes ansvarlig for handlingene til personen som bærer denne ringen neste gang. Skulle ting likevel være uutholdelig, kan du ta ringen av hånden hennes og kaste den i ilden ved "Mount Matrimony".

Høres det ut som en god deal? Du finner annonsen her!

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.