Vis mer

– Mamma, bjørnene spiser opp lekene mine!

Bjørnefamilie på seks holdt ikke ut i varmen og tok over bassenget.

(upublisert) Opprettet
Familien i New Jersey, USA, måtte til slutt ringe dyrekontrollen da en bjørnemamma og fire unger lekte litt for hardt med basseng og leker.

Bjørnene raserte nesten hele bassenget da de skulle kjøle seg ned i varmen tirsdag forrige uke, og etter ti minutter gikk det nesten fryktelig galt. Småbarnsfamilien filmet bjørnene mens de tygde på leker og hoppet inn og ut av bassenget.

Se også denne: Fikk to bamse-besøk på én måned

Etter hvert oppdager bjørnemammaen den elektriske klor-pumpa, og da forstår familien i huset at dette fort kan ende fryktelig galt.

Mor i huset slutter å filme, men etter at far har fått tak i dyrekontrollen fortsetter mor opptaket. Der kan man se at bjørnemammaen har det helt fint og de fem ungene fortsetter å herje med menneskebarnas badeleker.

Se også denne: Bjørne­unge slo seg løs på golfbanen

Etter ytterligere åtte minutter har bjørnefamilien fått nok av badebassenget og tar fart på veien mot nye eventyr.

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.