Vis mer

Madeline har Downs, men det stoppet henne ikke på catwalken

18-åringen ble yndling under moteuka i New York.

(upublisert) Opprettet
Siden Madeline Stuart (18) bestemte seg for å bli modell for ett år siden, har sosiale medier virkelig heiet på henne. Og nå har hun gått catwalken på et av verdens største moteshow!

Den inspirerende jenta har vært å se i medier verden over, også i Norge, og har fått en heiagjeng så stor at du aner ikke. Ikke så rart, for Madeline bryr seg katta om hun har Downs syndrom.

- Hun elsker all oppmerksomheten og tilbringe tid med andre mennesker, sa mor, Rosanne Stuart, til Huffington Post i juli.

Sammen med blant andre Victoria's Secret-modell Adriana Lima gikk Madeline på catwalken for FTL Moda med spektakulære kjoler og spenstig sminke søndag 13. september.

Men hvordan har hun klart å komme så langt? Med et utrolig sjarmerende vesen og en hard kamp mot de ekstra kiloene og de mange fordommene.

Levert av 

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.