Annonse

Lizzie har en beskjed til mobberen: Tusen takk

Ble kalt «verdens styggeste kvinne». Nå er livet hennes totalt forandret.Da amerikaneren Lizzie Velasquez trykket på en video som het «Den styggeste kvinnen i verden», forandret livet hennes seg for alltid, skriver ABC News. Videoen var nemlig om henne.

Velasquez er rammet av et sjeldent syndrom som gjør at hun ikke går opp i vekt. Det har resultert i en årrekke med mobbing.

- Jeg ble helt knust da jeg så videoen. Det var en lang periode hvor jeg var trist og forbanna, men så bestemte jeg meg for å ta saken i egne hender. Jeg ville ha kontroll over hvordan jeg blir fremstilt overfor andre, sier Velasquez til ABC News.

Uten å vite noe som helst om personen bak den grusomme videoen, har det tøffe kvinnen nå svar mobberen sin i et åpent brev på nettstedet The Mighty.

SOL har samlet 3 ting Lizzie Velasquez vil takke mobberen sin for:


 1. «Tusen takk for den største velsignelsen i hele mitt liv»


  Det tok den modige amerikaneren mange år, men nå har hun virkelig klart å snu den traumatiske opplevelsen om til noe positivt. Hun beskriver virkningen av videoen som å helle bensin på bålet.

  Velasquez lever i dag av å holde motivasjonsforedrag og skrive bøker basert på erfaringer fra hennes eget liv.

  Lizzie Velasquez og regissør Sara Hirsh under premieren på dokumentarfilmen «A Brave Heart: The Lizzie Velasquez Story». (FOTO: Michael Buckner, AFP)


 2. «Tusen takk for at du forandret livet mitt»


  Velasquez er overbevist om at det var meningen at hun og personen bak videoen skulle være i hverandres liv.

  - Ved hjelp av troen, familie og venner har jeg gått fra å føle meg som dritt, til å bruke erfaringen til å gi håp for andre som er rammet av nettmobbing, skriver hun på The Mighty.

  Lizzie Velasquez på en veldedighetskonsert til inntekt for mobbing i Los Angeles. (FOTO: John Shearer/ Invision/AP / NTB Scanpix)


 3. «Tusen takk for at du lærte meg å være sterk»


  - Videoen din tok meg til det laveste punktet jeg har vært i livet, men over tid har det gjort meg sterkere enn jeg noen gang kunne forestille meg, skriver Velasquez.

  Hun mener at mobberen har lært henne å snu grusomme situasjoner til noe positivt.

  - Vi har alle en leder i oss. Takk for at du var den lederen jeg ikke visste at jeg trengte, avslutter Velasquez til The Mighty.

  Under en av Lizzie Velasquez' rekke motivasjonsforedrag. Her i Mexico City. (FOTO: Ronaldo Schemidt, AFP)