Vis mer

Lege behandlet motspiller han selv hadde grisetaklet

Årvoll-spiller Torgeir Hoås definerte på mange måter uttrykket «hell i uhell» tirsdag kveld. Først brakk han beinet etter en grisetakling – deretter ble han behandlet av spilleren som nettopp hadde taklet ham.

(upublisert) Opprettet


Under en kamp mot Korsvoll 2 i 4. divisjon i Oslo brakk Hoås beinet etter en særdeles tøff takling fra Korsvoll-spiller Espen Schjerven.


Schjerven jobber til daglig som lege. Om det var savnet til jobben som ble for stort vites ikke. Han rakk iallfall å motta det røde kortet fra dommeren før han egenhendig utførte behandling av Hoås fram til ambulansen ankom Årvoll.


For Hoås kom det bardust på at Korsvoll-spilleren var den som sto bøyd over ham sekunder etter taklingen.


– Det var en utrolig absurd situasjon. Først takling, så behandling. Jeg ble overrasket over at han ikke ga seg, sier han til NTB.


– Men behandlingen etterpå er det høyt nivå over. Schjerven og jeg hadde en fin tone underveis i kampen, så denne taklingen kom ut fra intet. Han gikk nok etter ballen, sier Hoås med et smil.


Torgeir Hoås er bror til mer kjente Øyvind, og har en fortid i blant annet Molde for ti år siden. Han har også vært en del av trenerteamet i Hønefoss fram til i vinter.


Spilleren ble sendt til Oslo universitetssykehus på Ullevål. Der ble det konstatert brudd i leggbeina på høyre fot.


Kampen endte for øvrig med 2-1-seier til Årvoll.


– Meget fornøyd med tre poeng, avslutter Hoås i morfinrus fra sykesenga.


Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.