Annonse

Lege behandlet motspiller han selv hadde grisetaklet

Årvoll-spiller Torgeir Hoås definerte på mange måter uttrykket «hell i uhell» tirsdag kveld. Først brakk han beinet etter en grisetakling – deretter ble han behandlet av spilleren som nettopp hadde taklet ham.


Under en kamp mot Korsvoll 2 i 4. divisjon i Oslo brakk Hoås beinet etter en særdeles tøff takling fra Korsvoll-spiller Espen Schjerven.


Schjerven jobber til daglig som lege. Om det var savnet til jobben som ble for stort vites ikke. Han rakk iallfall å motta det røde kortet fra dommeren før han egenhendig utførte behandling av Hoås fram til ambulansen ankom Årvoll.


For Hoås kom det bardust på at Korsvoll-spilleren var den som sto bøyd over ham sekunder etter taklingen.


– Det var en utrolig absurd situasjon. Først takling, så behandling. Jeg ble overrasket over at han ikke ga seg, sier han til NTB.


– Men behandlingen etterpå er det høyt nivå over. Schjerven og jeg hadde en fin tone underveis i kampen, så denne taklingen kom ut fra intet. Han gikk nok etter ballen, sier Hoås med et smil.


Torgeir Hoås er bror til mer kjente Øyvind, og har en fortid i blant annet Molde for ti år siden. Han har også vært en del av trenerteamet i Hønefoss fram til i vinter.


Spilleren ble sendt til Oslo universitetssykehus på Ullevål. Der ble det konstatert brudd i leggbeina på høyre fot.


Kampen endte for øvrig med 2-1-seier til Årvoll.


– Meget fornøyd med tre poeng, avslutter Hoås i morfinrus fra sykesenga.