La deg bli hypnotisert

OBS: Ikke se denne om du har epilepsi.

(upublisert) Opprettet
Hvem trenger vel dop når alt man trenger er en optisk illusjon til å skape hallusinasjoner. Dersom du følger instruksjonene i videoen (og ser den i fullskjerm) så vil nok du også kjenne at gulvet eller veggene plutselig blir litt bølgete noen sekunder. Så lenge man fokuserer på bokstavene i midten vil den optiske illusjonen gi en psykologisk stimulering. Etter å ha sett bølgene på videoen forventer hjernen å fortsatt se dem når du ser bort. Derfor skaper den sine egne. Vi testet det her i redaksjonen og kan bekrefte at det fungerer! Det fungerte best for oss ved å si bokstavene høyt, men dette er ikke nødvendig for å få effekten. Husk å se videoen i fullskjerm! Effekten vil forsvinne igjen etter kort tid. OBS: Ikke se videoen dersom du lider av epilepsi!

Levert av

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.