Kveldens beste på TV

Mandag er en utmerket TV-kveld. Her er tre gode tips til deg som vil tilbringe kvelden i sofakroken.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens tv-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Klokken 20.00 er Oslos ordfører Fabian Stang gjest hos Hellstrøm inviterer TV3. Fabian Stang og Hellstrøm skal lage sushi i kveldens kjøkkenduell. Klikk på bildet for å se gamle episoder i nett-TV.   Klokken 21.30 går femte episode av Harald Eias Brille NRK1. Bård Tufte Johansen, Lars Berrum, Pernille Sørensen og Tore Sagen er med. Ivrig forsker. Du kan se tidligere episoder i nett-TV ved å klikke på bildet.   Klokken 22.00 starter syvende episode av svensk/danske Broen NRK1. Benk deg! Du kan se episodene tre til seks i nett-TV ved å klikke på bildet.   Få fullstendig oversikt over kveldens programmer i vår store TV-guide. Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.