Kveldens beste på TV

I kveld kan du oppleve opptil flere pinligheter hvis du følger tipsene våre for TV-kvelden.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Se tidligere episoder av «Hellstrøm inviterer» ved å klikke på bildet. Kl. 20.00: Hellstrøm inviterer (TV3) I kveld gjør skuespiller Lise Fjeldstad ting hun ikke kan hjemme hos Eivind Hellstrøm. Fjeldstad kan nemlig ikke lage mat, og ifølge forhåndsomtalen sliter hun kraftig med sitronfromasjen i kveldens sending.     Kl. 20.45: Tungrockens historie (NRK2) I denne serien på 11 programmer drar antropologen Sam Dunn rundt og leter opp metallmusikkens opprinnelse, og kveldens episode omhandler en av de festligste epokene, nemlig den androgyne glamrock-perioden. Det er lov til å både le og gråte. Se tidligere episoder av serien her.     Kl. 21.30: The Office (VOX) Alle har kanskje denne på DVD, men sveiper du innom VOX så slipper du å reise deg og gå bort til CD-hylla. Morsom episode (nr. 4) med ekstern motivator på besøk og Tim som utnytter at Dawn sliter med kjæresteforholdet. Få fullstendig oversikt over kveldens programmer i vår store TV-guide (norske kanaler). Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.