Kveldens beste på TV

Fredagskvelden byr selvsagt på rikelig med latter, tårer og masse sang. Og en morsom fyr med Tourettes!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Klikk på bildet og se video av alle «The Voice»-deltakerne. FOTO: TV 2 Kl. 20.00: The Voice (TV 2) På fredager skal man zappe over mest mulig sang, gråt og latter, og TV 2s «The Voice» byr på plenty av alt. I kveld er det fjerde av totalt 18 runder med sangstemmene og deres «mentorer» Magne Furuholmen, Yosef fra Madcon, Hanne Sørvaag og Sondre Lerche. Kl. 21.25: Skavlan (NRK1) Litt skravling må også til på fredagskvelden, og i kveld sørger Fredrik Skavlan for at kjeften går på blant andre den norsk-franske presidentkandidaten Eva Joly og den svorske Pelle Sandstrak. Sistnevnte kommer garantert til å fortelle masse morsomme historier om sitt liv med Tourettes syndrom. Sjekk videoen over for tragikomiske anekdoter. Til slutt spiller bandet Soundtrack Of Our Lives. Kl. 23.15: Nettet (TV3) Hvis du skal avslutte kvelden med en film, så har «Nettet» med Sandra Bullock det meste som skal til for å unngå å sovne på sofaen. Bullock spiller en «dataingeniør» og filmen er fullstappet av masse (i ettertid) morsomme og naive datauttrykk. Filmen er fra 1995, ordet «modem» dukker opp stadig, og replikken: «Du er visst veldig opptatt av datamaskiner, du» føles helt naturlig. Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.    

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.