Kveldens beste på TV

TV-kvelden starter med tøffe spørsmål om overvektige barn. Hvis du er ute etter noe mer hjernedødt anbefales sesongpremieren på Top Gear og en skikkelig monstergrøsser.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Helene Sandvig i «Puls». Du kan se tidligere programmer ved å klikke på bildet. (Foto: NRK) 19.45 Puls (8) NRK1 I dagens program tar programleder Helene Sandvig opp det vanskelige temaet overvektige barn. Lege Samira Lekhal gir råd om hvordan du snakker med barn om vekt. Her kan du lese mer.   Det ser ut som om det blir mye tullball i den nye sesongen. 19.55 Top Gear (1) NRK3 Sesong 18(!) er i gang.  Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May drar til Italia for å se og kjøre biler. Hva ellers? Det går unna!     22.55 Alien vs. Predator (TV 2 Filmkanalen) Historiens to skumleste filmmonstre møtes i denne gigantfilmen fra 2004. Klar for mareritt i natt?   Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.