Kveldens beste på TV

I kveld anbefaler vi to premierer og en god historie om telefonen.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Finn Arve Sørbø forteller om kappløpet for å finne opp telefonen i kveldens «Helt patent». FOTO: NRK Kl. 20.15: Helt patent (NRK1) Underholdningsprogrammer lages om hva som helst, og NRK1 har på onsdagene satset på oppfinnelser. I kveld får du høre om kappløpet for å få patent på telefonen. Vi vet alle at skotten Alexander Graham Bell er blitt stående som vinneren, i dette programmet får du hele historien - som også inkluderte Elisha Grey og italieneren Antonio Meucci.   Se Anne Lindmos nye talkshow på NRK1 kl. 22.25 i kveld. FOTO: EVY ANDERSEN / NRK Kl. 22.25: Lindmo (NRK1) Premiere på NRK-personlighet Anne Lindmos nye talkshow i kveld. Hun starter med kommentatorlegenden Jon Herwig Carlsen, han slutter som kjent etter denne vintersesongen. Artisten Sisi og den danske «multi-kunstneren» Mads Brügger kommer også.   Morten Ramm drømmer om å fylle Oslo Spektrum. Klikk på bildet for å se trailer til programmet, som har premiere i kveld. FOTO: TV 2 Kl. 22.40: Morten Ramm fyller Spektrum (TV 2) Nok en TV-premiere i kveld, og her må man rett og slett konkludere med at det dreier seg om rumpe-humor. Den håpefulle komikeren Morten Ramms drøm er å fylle Oslo Spektrum. Det hele startet som et veddemål med Thomas Giertsen, sjef i Mortens produksjonsselskap Feelgod Film & Scene. Dersom Morten ikke klarer å fylle Spektrum, må han stille opp i en analkløereklame på store plakater i hovedstaden. Lykkes han, er det Thomas Giertsen som må fronte analkløesalven. Så dersom du ikke vil se serien, er det bare å følge med på hovedstadens reklame-boards.   Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.