Kveldens beste på TV

To norske dokumentarserier og en hissigpropp står på kveldens TV-meny.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Følg Berserk mot Sydpolen (foto: TVNorge) Kl. 20.30: Berserk mot Sydpolen (TVNorge) Jarle Andhøy dro sammen med fire andre menn på en ekspedisjon mot Sydpolen i februar 2011. Ekspedisjonen tok en drastisk vending da skipet sendte ut nødpeilesignal og det ble satt i gang en leteaksjon. Berserk og tre av mennene om bord er fortsatt savnet. I denne episoden av dokumentarserien får vi ta del i Berserks stopp på Papa Ny-Guinea.   Hissigproppen Gordon Ramsay blir kastet ut av restauranteieren Abby i kveldens episode av «Gordon Ramsay rydder opp» (foto: TV3). Kl. 20.30: Gordon Ramsay rydder opp (TV3) Få kjøkkensjefer er mer kjent for sitt temperament enn britiske Gordon Ramsay. Når vi så kan oppyse om at han i kveldens episode møter en av de staeste restauranteierne noensinne, sier det sitt. Vel verdt å få med seg!   Innvandreren Mido opplever at livet tar en ny vending (foto: NRK). Kl. 22.30: Fremmed i Norge (NRK1) Statskanalen byr på en ny dokumentarserie i kveld. I seks episoder får vi møte seks innvandrere som dokumenterer livet i Norge. I kveldens episode treffer vi irakiske Mido som bor alene på Langhus i Akerhus, og som ikke har noen familie i Norge. Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.