Kveldens beste på TV torsdag

Katastrofescenario, katastrofefilm eller katastrofeserie? Fjernkontrollen er din!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Hanne Kari Fossum og Per Olav Alvestad i «Schrödingers katt» undersøker skumle ting i kveld. Klikk på bildet for å se tidligere utgaver av programmet. FOTO: NRK

Kl. 19:45: Schrödingers katt (NRK1)

Interessant og skremmende problemstilling tas opp i kveldens «Schrödingers katt». Vi siterer: Den dagen Åknesrenna raser ut må tusenvis av nordmenn rømme sine hjem i norgeshistoriens største katastrofeevakuering. Det er bare et spørsmål om tid før en monsterbølge vil ramme et av Norges mest populære reisemål. Ålesund må evakueres, og innbyggerne på mindre steder som Hellesylt, Geiranger og Stranda vil bare ha minutter på seg til å rømme i sikkerhet. Det er kun et tidsspørsmål før katastrofen rammer – men er det virkelig ingenting vi kan gjøre?  

Kl. 21.30: The Dark Knight (Viasat 4)

Her har du et strålende tilbud dersom du er på jakt etter helaftens filmopplevelse. Batman-filmen «the Dark Night» fra 2008, med masse store navn og en skyhøy yatzy-faktor (den fikk toppkarakter nesten over hele linja!). Nyt filmen, skip reklamen - filmen er ferdig 00.30!

Kl. 23.05: Pinlige sykdommer (NRK3)

Uff, dette programmet er så utrolig flaut, og har du først sett noen av de ekleste «sykdommene», så glemmer du det neppe. I kveld går det engelske lege-teamet under beltestedet på menn, blant annet. Du er advart! Dette er en reprise, men like pinlig uansett. Her er flere lister: Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.