Kveldens beste på TV torsdag

Planen til TV 2 er at du skal le deg halvt i hjel i kveld, men det beste er en film om seks iranske jenter som dessverre liker fotball.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Sigrid Bonde Tusvik er nytt, fast medlem av «Torsdag kveld i Nydalen»-gjengen. FOTO: TV 2

Kl. 21:45: Torsdag kveld i Nydalen (TV 2)

Sesongpremiere med den populære gjengen fra studio i Nydalen. Morten Ramm har pause (han skal fylle Spektrum) og Henriette har permisjon, men Else, Henrik, Odda og John er tilbake med Sigrid Bonde Tusvik som nytt, fast medlem. Sesongens første gjesteprogramleder er Herborg Kråkevik.   John Brugot og Henriette Steenstrup presenterer Abildsø Fetisjforening i premieren på komiserien «Nårje». FOTO: TV 2

Kl. 22.45: Nårje (TV 2)

Heisan, her var jo Henriette Steenstrup likevel. Dette er premieren på «Nårje» med Otto Jespersen, John Brugot og Steenstrup, en sketsjbasert serie med faste parakterer. Blant annet en sauebonde som ikke bare gir ulven skylda for å miste sauer, men også for å kræsje bilen hans inne i garasjen, å ha slått kona og for å ha drukket opp alt brennevinet hans. Lovende!  

Kl. 23.30: Offside (NRK2)

Denne prisbelønte iranske komedien fra 2006 bør du få med deg. Filmen handler om seks jenter som digger fotball, men for å gå på kamp må de kle seg ut som gutter. Dette rigger for forviklinger selvsagt, når de skal se Iran møte Bahrain i fotballandskamp. Traileren over er for den italienske versjonen, men persisk er vel gresk for de fleste av oss uansett.   Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.