Kveldens beste på TV torsdag

To premierer, og en brumlebass. Dette ser du på TV i kveld.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Jan Henrik falt ned fra taket og fikk kraniebrudd (foto: TV 2).

Kl. 20.00 Alarm 113 (TV 2)

Premiere! Ny, norsk dokumentarserie på TV 2. Vi følger ofre for ulykker og dramatiske hendelser og deres redningsmenn. I tillegg får vi høre de originale nødsamtalene AMK-sentraler mottar. Dette er en serie vi ser fram til å følge framover.   Det er duket for premiere på TVNorge (foto: TVNorge).

Kl. 20.30 Damene først (TVNorge)

Premiere! Er du dame, og irriterer deg over partneren din? Fridtjof Nilsen og Alexander Nyhagen har gjort en vitenskapelig undersøkelse for å finne ut hva som irriterer damer mest med partneren. Med andre ord - dette er et program om krangling og mas i hjemmet, vinklet med en humoristisk vri. Vi venter i spenning på denne serien ...   Eyvind Hellstrøm er streng sjef i «Hellstrøms mesterkokk» (foto: TV3).

Kl. 20.30 Hellstrøms mesterkokk (TV3)

Brumlebassen Hellstrøm er på jakt etter den en potensiell arvtaker i denne serien, og det er som vanlig ingen kjære mor når Norges mest kjente kokk skal være mentor. I denne episoden må deltakerne møte opp på et slakteri og lage en helt rå rett av oksekjøtt for å vise Hellstrøm at de behersker kunsten å tilberede mat uten varmebehandling. Hvem må forlate konkurransen?

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.