Kveldens beste på TV torsdag

Internett-diller og amerikanske juss er blant kveldens høydepunkter på TV.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:

Kl. 19.45: Schrödingers katt (NRK1)

Sier navnene Tay Zonday og Chris Crocker deg noe? Sjansene er store, de har begge mange titalls millioner visninger på YouTube. I kveld spør programlederne Per Olav Alvestad og Hanne Kari Fossum hva som gjør at noen videoer når ut til millioner av bruker. De prøver til og med på å bruke alle tips og triks de får til å se om de klarer å lage en video som får én million treff - på 3 uker. I videoen over eksempel på internett-hit: Tay Zondays «Chocolate Rain» som for tiden står på nærmere 78,5 millioner visninger...   Brad Pitt spiller Jesse James. Og blir tatt av dage.

Kl. 21.30 Mordet på Jesse James (Viasat 4)

Ingen åpenbar grunn til å styre utenom en liten western-opplevelse hvis man ikke har bedre ting å gjøre. Denne filmen fra 2007 har Brad Pitt i hovedrollen som den legendariske banditten Jesse James.   Se dokumentar om kvinnen som saksøkte kaffeprodusenten da hun sølte varm kaffe på seg selv.

Kl. 22.30: Kokende kaffe og amerikansk juss (NRK2)

Du kan selvsagt avslutte TV-kvelden med TV 2s «Nårje». Eller du kan lete opp NRK2, som sender en dokumentar om et av USAs aller mest fascinerende særegenheter: Viljen til å saksøke for det utroligste. Dokumentaren med originaltittel «Hot Coffee» tar utgangspunkt i fire historier, blant annet kvinnen som sølte varm kaffe på seg selv og gikk til sak mot kaffeprodusenten fordi hun brant seg ... Som sagt, vel så fascinerende «plot» som hvilken som helst reality-serie.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.