Kveldens beste på TV torsdag

Ulykker og drama fra virkeligheten og fullstendig virkelighetsfjern vampyrmoro. Ispedd (forhåpentligvis) harmløs dansk matlaging. Hva skal du se?

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Alenemamma Annie faller ned loftstrappen i dagens episode av «Alarm 113». Ungene tar grep og ringer etter ambulanse. (Foto: TV2)

Kl. 20.00: Alarm 113 (TV2)

Dette er programmet der vi møter pasienter og ambulansepersonell når ulykken er ute. Det er dramatisk for kreftsykepleier Annie etter at hun faller ned trappen hjemme. Hvordan det går etter at barna har ringt 113 får du se hvis du går for litt katastrofe-TV-light i kveld.   Ville du spist middag med disse brødrene? Munter Mat er tilbake. Klikk på bildet for oppskrifter. (Foto: NRK)

Kl. 20.15: Munter Mat (NRK1)

Sesongpremiere! Brødrene Price er tilbake med mer dansk matmoro. I kveld finner de på nye ting med hvitløk. Hva med iskrem med hvitløkssmak?   Vampyren Eric husker ingenting, men han ser nok fortsatt både en og to ganger på søte Sookie. (Foto: NRK)

Kl. 22.25: True Blood (NRK3)

Klar for litt sexy virkelighetsflukt? HBOs suksesserie er inne i sin fjerde sesong på NRK. Vår heite, blonde tankeleser/servitrise Sookie må bryne seg på om mulig enda heitere vampyrer, varulver og hekser. Hvordan går det med hukommelsestapet til vampyren Eric, og sjalusien til vampyren Bill? Kommer Sookies storebror til å få pels og klør ved neste fullmåne? OBS! Her er det mengder av sex, blod og kul musikk. Sånn, nå er dere advart.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.