Kveldens beste på TV torsdag

I kveld bruker du helst tiden din på å finne ut hvordan hjernen din fungerer - og lar den koble av med enkle ting som fotball og film.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Hanne Kari Fossum er programleder i Schrödingers Katt sammen med Per Olav Alvestad (foto: NRK).

Kl. 19.45 Schrödringers katt (NRK 1)

Vi starter kvelden med et tungt og lett magasin, nemlig Schrödingers Katt. I dette programmet studeres trylling, illusjon og magi nærmere for å se om det er mulig å avsløre Norges mest kjente magiker. Et viktig stikkord er kunnskap om hvordan hjernen fullfører bevegelser som den ikke har sett. Søren, betyr det at ingen illusjoner er sanne? Ja, ja. Vi tipper dette blir en a-ha-opplevelse for flere, for dette programmet pleier å levere varene.   Thomas Aune og Aleksander Schau gir deg mye (u)nyttig informasjon om fotball (foto: Scanpix).

Kl. 21.00 FC Football (TV 2 Zebra)

Det er bare å innrømme det. Undertegnende kan faktisk ikke fordra fotball. Men Thomas Aune og Aleksander Schau har klart det mesterstykket å få meg interessert i fotballpreik, helt siden de begynte sin karriere på radio med FK Fotball. Mest fordi de presenterer nyttig og unødvendig informasjon om denne tullete sporten på en helt ypperlig måte. FC Football tar for seg den britiske toppligaen, nemlig Premier League. Bra for fotballinteresserte også, med andre ord. Kan vi få flere slike programmer om andre tilsvarende idretter?   Perfekt for deg som elsker film, hilsen programleder Vegard Larsen (foto: NRK).

Kl. 21.30 Filmbonanza (NRK 2)

Vegard Larsen loser oss gjennom siste nytt om film og tv-serier på en intet mindre enn fabelaktig måte. Er du interessert i levende bilder, anbefales dette programmet på det varmeste. God film!

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.