Annonse

Kveldens beste på tv torsdag

Det er finaledag i «4-stjerners middag» og du har faktisk muligheten til å finne lykken. I tillegg anbefaler vi dokumentaren om Nelson Mandelas liv. Ja, den er nesten obligatorisk.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Så, er dette lykke? Hanna Hellquist hjelper deg i jakten på lykken i kveld. (Foto: NRK).

19.45: Jakta på lykka (NRK2)

Svensk programserie der Hanna Hellquist prøver å sette fingeren på hva som faktisk gjør oss lykkelige. Må vi leve som en kjernefamilie? Hun møter en mann som mistet hele familien sin i Khao Lak, og en kvinne som lever lykkelig utenfor normene i familiesamfunnet.   Det ikoniske bildet av Nelson Mandela, og hans daværende kone Winnie, etter at han ble løslatt etter 27 års fangenskap (foto: Scanpix)

Kl. 20.00 Mandela - I frihetens navn (Canal9)

Fransk dokumentar. Nelson Mandela er et ikon, en helt, et symbol og en inspirasjon for andre mennesker, men hvem er egentlig mannen bak legenden? Han har i mange år blitt hyllet for sin kamp for frihet og rettferdighet i Sør-Afrika. Dokumentaren prøver å gi et nyansert bilde av Mandela, fra hans fødsel i en liten landsby, sprengstoffekspert i ANC, til han får Nobels fredspris sammen med Frederik Willem De Klerk for frihets- og forsoningsarbeidet i Sør-Afrika.   Et minneverdig øyeblikk fra årets sesong. Svir tryllekunstneren Alexx Alexxander maten? (Foto: TVNorge)

 Kl. 19.30: «4-stjerners middag» og kl 20.30: Finale! (TVNorge)

Først skal siste finaledeltaker plukkes ut i den siste (ferdiginnspilte) episoden av «4-stjerners middag». Så er det direktesendt 2-timers finale, der årets vinner skal kåres. Du kan med andre ord sitte i sofaen med vann i munnen hele kvelden.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.