Kveldens beste på tv torsdag

Det er finaledag i «4-stjerners middag» og du har faktisk muligheten til å finne lykken. I tillegg anbefaler vi dokumentaren om Nelson Mandelas liv. Ja, den er nesten obligatorisk.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Så, er dette lykke? Hanna Hellquist hjelper deg i jakten på lykken i kveld. (Foto: NRK).

19.45: Jakta på lykka (NRK2)

Svensk programserie der Hanna Hellquist prøver å sette fingeren på hva som faktisk gjør oss lykkelige. Må vi leve som en kjernefamilie? Hun møter en mann som mistet hele familien sin i Khao Lak, og en kvinne som lever lykkelig utenfor normene i familiesamfunnet.   Det ikoniske bildet av Nelson Mandela, og hans daværende kone Winnie, etter at han ble løslatt etter 27 års fangenskap (foto: Scanpix)

Kl. 20.00 Mandela - I frihetens navn (Canal9)

Fransk dokumentar. Nelson Mandela er et ikon, en helt, et symbol og en inspirasjon for andre mennesker, men hvem er egentlig mannen bak legenden? Han har i mange år blitt hyllet for sin kamp for frihet og rettferdighet i Sør-Afrika. Dokumentaren prøver å gi et nyansert bilde av Mandela, fra hans fødsel i en liten landsby, sprengstoffekspert i ANC, til han får Nobels fredspris sammen med Frederik Willem De Klerk for frihets- og forsoningsarbeidet i Sør-Afrika.   Et minneverdig øyeblikk fra årets sesong. Svir tryllekunstneren Alexx Alexxander maten? (Foto: TVNorge)

 Kl. 19.30: «4-stjerners middag» og kl 20.30: Finale! (TVNorge)

Først skal siste finaledeltaker plukkes ut i den siste (ferdiginnspilte) episoden av «4-stjerners middag». Så er det direktesendt 2-timers finale, der årets vinner skal kåres. Du kan med andre ord sitte i sofaen med vann i munnen hele kvelden.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.