Kveldens beste på TV torsdag

I kveld blir det Eurovision Song Contest for alle pengene. Også litt smugling, da.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Tooji representerer Norge i årets MGP-sirkus - men hva vet du egentlig om ham? (Foto: NRK)

Kl. 20.25 Hvem er Tooji? (NRK 1)

I kveld er det Touraj Keshtkar som står på scenen som Norges representant i Eurovision Song Contest i Aserbajdsjans hovedstad, Baku. Tooji kom fra Iran til Norge da han var ett år, og i dette programmet blir vi bedre kjent med ham.   Går Norge videre til finalen i Eurovision Song Contest? (Foto: NRK)

Kl. 21.00 Eurovision Song Contest 2012 - semifinale (NRK 1)

Vårens vakreste eventyr - i hvert fall for noen! Det er klart for den andre semifinalen i Baku, og landene vi får se i kveld er Makedonia, Nederland, Malta, Hviterussland, Portugal, Ukraina, Bulgaria, Slovenia, Kroatia, Sverige, Georgia, Tyrkia, Estland, Slovakia, Norge, Bosnia-Hercegovina og Litauen.   Stein Morten Lier er programleder for TVNorges nye dokumentarserie, Insider (foto: TVNorge).

Kl. 22.30 Insider (TVNorge)

Premiere! Etter alt glitteret er det klart for premiere på en ny, norsk dokumentarserie. Insider oppsøker miljøer og møter mennesker de færreste har tilgang til. Insider har blitt med en smuglerbande på tokt, og kan for første gang avsløre hvordan de arbeider - fra innsiden.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.