Kveldens beste på TV torsdag

En bra TV-kveld for royalister!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Herborg Kråkevik er programleder på Operataket i kveld, når kongeparets 75-årsdag feires. Bildet til høyre er tatt i forbindelse med daværende kronprins Haralds 50-årsdag. Foto: Scanpix

Kl. 19.45: Kongeparet 75 år (NRK1)

Royalistene skal sannlig få sitt i kveld. Først er det direktesendt festkonsert på taket av Operaen i Oslo. Herborg Kråkevik er programleder, og i tillegg til Oslo-Filharmonien deltar Marit Larsen, Henning Kraggerud, Envy og Ole Paus. Forestillingen, som varer i en time og et kvarter, er altså en bursdagsfest i anledning Harald og Sonjas 75-årsjubileum. Sendes i reprise klokka 00.45, og før det (fra klokka 23.55) kan du dessuten se siste episode i mini-serien «60 år med dronning Elizabeth» på samme kanal.   Christina Grandalen gikk ned 40 kilo etter å ha gjennomgått fedmeoperasjon og har mye overflødig hud på magen, men nektes plastisk operasjon. Se hennes historie på TV 2 hjelper eg i kveld. Foto: TV 2

Kl. 20.30: TV 2 hjelper deg (TV 2)

Solveig Barstad er på plass med TV 2s forbrukermagasin i kveld. De skal teste mobiltelefoner - og kåre den beste. Dessuten forsøker de å hjelpe Christina Grandalen. Hun gikk ned 40 kilo etter å ha gjennomgått fedmeoperasjon og har mye overflødig hud på magen, men nektes plastisk operasjon. -Må jeg gå rundt som et «hengebuksvin» resten av livet, spør Christina, og håper TV 2 hjelper henne.  

Kl. 21.30: Dødelig våpen 4 (Viasat 4)

Denne er rukket å bli 14 år gammel, en komisk actionklassiker med blant andre Mel Gibson og Joe Pesci og Chris Rock. Denne gangen tar politipartnerne Riggs og Murtaugh opp kampen mot den kinesiske mafiaen i Los Angeles.  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.