Kveldens beste på TV tirsdag

Tirsdagen byr på sesongpremiere på Brennpunkt på NRK1 med Utøya-dokumentaren "Tilbake".

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Kristian Valen snakker om humor og drømmer som dagens gjest i Førkveld på NRK1 kl 1800. (Foto: NRK)

18.00 Førkveld (NRK)

Hvor reiser en fyr som pendler mellom Norge og Hollywood hvis han får velge? Finn det ut i kveldens direktesending. Otto - helt privat har premiere i dag på TV2 Zebra kl 2130. I første program får vi blant annet være med Otto og kompisen Thomas på kafé, der de to gutta oppdager en ny type morsmelkerstatning. (Foto: TV2)

21.30 Otto - helt privat (TV2 Zebra)

Premiere! I kveld letter Otto Jespersen på sløret og inviterer seerne hjem. Håkon Haugsbø er programleder for Brennpunkt, som nå starter opp igjen i nytt format. (Foto: Ole Kaland, NRK)

 Kl 21.30 Brennpunkt (NRK)

Sesongpremiere! Brennpunkt er klare med en Utøya-dokumentaren "Kan jeg noen gang bli glad igjen?". Lara Rashid (17) mistet storesøsteren Bano (18) på Utøya 22. juli 2011. Vi møter Lara fra Nesodden, Viljar (18) fra Svalbard og Woria (18) fra Hamar i månedene etter tragedien.

Her er flere TV-lister:

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.