Kveldens beste på TV tirsdag

Til alle historieinteresserte - få med deg Gunnar Sønsteby bryte tausheten om bombeangrepet i Oslo i 1944.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Fugleforing - bare glede, eller er det blitt et problem? (Foto: NRK)

Kl. 19.45: Ut i naturen: Mat å få (NRK1)

Titusenvis tonn av mat til ville dyr legges ut i naturen hver vinter. Det er en kilde til glede for både menneskene og dyr. Men hvordan påvirker det naturen på lang sikt? Forskerne er bekymret. Programleder Kristin Skogheim blir med Arne Treholt på trening i kveldens episode. Og han er ikke imponert over formen hennes. (Foto: TV 2)

Kl. 20.00: Skogheim flytter inn (TV 2)

Arne Treholt flyttet til Limassol på Kypros for flere år siden. Her livnærer han seg som aksjemegler, og hverdagens hans består mye av arbeid, egentrening etter hard disiplin og hyggelige måltider som han spiser på de mange restaurantene i nærheten. Gunnar Sønsteby bryter tausheten om bombeangrepet på Oslo nyttårsaften 1944. Nesten 80 sivile nordmenn ble drept. (Foto: NRK)

Kl. 21.30: Brennpunkt: Nyttårsaften (NRK1)

Nyttårsaften 1944 gikk 12 britiske bombefly til angrep på Gestapo-hovedkvarteret i Victoria Terrasse i Oslo. Hvem sto egentlig bak denne aksjonen? Går det an å forsvare et så fatalt angrep?  Trinny og Susannah er denne uka på oppdrag i Bergen. (Foto: TVNorge)

Tirsdag 21.30: Trinny & Susannah - oppdrag Norge (FEM)

De britiske moteguruene hjelper i kveld ekteparet Karin og Raymond Knutsen til å finne en ny klesstil. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer