Kveldens beste på TV tirsdag

Sport, sport og vel ... hobby? I kveld velger vi oss det bredeste og smaleste innenfor norsk idrett og seriepremiere om bilstyling for spesielt interesserte.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Smart fotball for interesserte folk? Knut Nesbø og panelet snakker seg gjennom ukens runde. Klikk på bildet for tidligere program. (Foto: NRK)

19.45: Bakrommet (NRK2)

«For deg som er interessert» sier radiostemmen Finn Bjelke i småpausene i Bakrommet, men dette programmet er faktisk så bra at selv de som ikke i utgangspunktet er spesielt opptatt av fotball kan få noe ut av det. Det er i hvert fall forfriskende med et sportsprogram uten roping, der fagfolk (for det må være lov å kalle selv fotballidioter det) samtaler dannet om kunnskapsområdet sitt. Og programleder Knut Nesbø er minst like kul som broren Jo!   Remi Meum er verdens beste snøkiter, har du hørt om ham? Klikk på bildet for å se tidligere «Min idrett»-program (Foto: NRK)

20.15: Min idrett (NRK1)

Visste du at vi har en verdensmester i kiting på snøbrett i dette landet? «Min idrett» er programserien der seerne blir introdusert til småsportene med store talenter. Remi Meum skal forsvare verdensmestertittelen i kiting, men idretten er såpass ung og uorganisert at det på ingen måte er sikkert at mesterskapet går av stabelen.   Mona, Rune og Morten pimper gamle rånervrak. Vet du ikke hva pimping er? Vel, da bør du se på i kveld. (Foto: Viasat 4).  

21.30: Pimp my ride Norge (Viasat 4)

Premiere! «Pimp My Ride» var i utgangspunktet et MTV-program som ga rånerne et ansikt (og noe å drømme om). Fete felger, anlegg til å få orgasme av og absurde mengder TV/spillkonsoller og annen elektronikk ble plassert inni gamle doninger. Dette er programmet som lar kule folk gjøre gamle vrak til byens heiteste kjøretøy. Kveldens premiere er på en helnorsk versjon av konseptet. Rune «Supern» Olsgaard (kjent fra Berserk) og Mona Halvorsen (tidligere redaktør for et nedlagt manneblad) skal fikse Idas skranglekasse i første program i serien. Blir det bra eller en tafatt kopi av den amerikanske serien? Morten Skovdahl er programleder, selv om han vel neppe kan kalles Norges svar på Xzibit (men det er kanskje like greit).  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.  

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.