Annonse

Kveldens beste på TV tirsdag

Få et innblikk i hvorfor Winston Churchill ses på som en av vår tids største krigshelter. Og la deg underholde av kjendiser og leger, som vanlig. Her er våre tv-tips.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Maria Haukaas Mittet skal pusse opp musikkrommet og biblioteket på Silsand barneskole (foto: TVNorge).

Kl. 19.45 Den store skoledugnaden (TVNorge)

I kveld er det Maria Haukaas Mittet som reiser tilbake til Senja for å lede oppussingen av muskkrommet og biblioteket på Silsand barneskole. Sammen med sin gamlejentegjeng sørger hun for en flott klassisk scene og lysekrone i det nye musikkrommet.   Brendan Gleeeson spiller Winston Churchill (foto: HBO Enterprises).

Kl. 21.30 Churchill - ære og nederlag (NRK1)

Winston Churchill fylte engelskmennene og deres allierte med håp og pågangsmot under andre verdenskrig. Det gjorde han med en sterk lederånd og et briljant snakketøy. I dette kritikerroste dramaet fra 2009 får vi et intimt portrett av en av de største krigsheltene i 20. århundret.   Det er mange problemer å ta fatt i for legene på Seattle Grace Hospital (foto: Tv 2).

Kl. 22.40 Grey's Anatomy (TV 2)

Det norske folk elsker sykehusserier, av en eller annen grunn er vi veldig glad i å se på folk som har det vondt. Jo mer blod og gørr, desto bedre!  Grey's Anatomy er inne i sin åttende sesong, og vi følger trofast med på Meredith Grey, Derek «McDreamy» Shepard og alle de andre pene legene.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.