Kveldens beste på TV tirsdag

Få et innblikk i hvorfor Winston Churchill ses på som en av vår tids største krigshelter. Og la deg underholde av kjendiser og leger, som vanlig. Her er våre tv-tips.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Maria Haukaas Mittet skal pusse opp musikkrommet og biblioteket på Silsand barneskole (foto: TVNorge).

Kl. 19.45 Den store skoledugnaden (TVNorge)

I kveld er det Maria Haukaas Mittet som reiser tilbake til Senja for å lede oppussingen av muskkrommet og biblioteket på Silsand barneskole. Sammen med sin gamlejentegjeng sørger hun for en flott klassisk scene og lysekrone i det nye musikkrommet.   Brendan Gleeeson spiller Winston Churchill (foto: HBO Enterprises).

Kl. 21.30 Churchill - ære og nederlag (NRK1)

Winston Churchill fylte engelskmennene og deres allierte med håp og pågangsmot under andre verdenskrig. Det gjorde han med en sterk lederånd og et briljant snakketøy. I dette kritikerroste dramaet fra 2009 får vi et intimt portrett av en av de største krigsheltene i 20. århundret.   Det er mange problemer å ta fatt i for legene på Seattle Grace Hospital (foto: Tv 2).

Kl. 22.40 Grey's Anatomy (TV 2)

Det norske folk elsker sykehusserier, av en eller annen grunn er vi veldig glad i å se på folk som har det vondt. Jo mer blod og gørr, desto bedre!  Grey's Anatomy er inne i sin åttende sesong, og vi følger trofast med på Meredith Grey, Derek «McDreamy» Shepard og alle de andre pene legene.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.