Annonse

Kveldens beste på TV tirsdag

Kanskje ikke tidenes TV-kveld. Det er sånne kvelder man trenger Monty Python's Flying Circus!

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:  

Kl. 21.00: Monty Python's Flying Circus (TV 2 Zebra)

Dette er selvsagt en reprise, Monty Python-gjengens TV-bravader kan man stort sett se på en eller annen TV-kanal hele tiden. Men alle vet at man har godt av en dose av John Cleese og de andre en gang i blant. Hvis du ikke gidder å vente, kan du se hele kveldens episode via YouTube på playeren over... Det dreier seg om den tredje episoden av programmet, første gang vist helt tilbake i oktober 1969!    

Kl. 21.30: Når boblene brister (NRK1)

Hans Petter Molands dokumentar om hvor sårbare vi er mot voldsomme finansielle svingninger i den globale økonomien er høyaktuell. Han tar oss med på en reise fra Vik i Sogn, til USA, London og Aten for å se nærmere på årsakene til «finansielle bobler» i markedet - og ikke minst deres kollaps. Hvordan kunne en norsk kommune tape pengene sine i det såkalte globale finansielle casinoet? Dokumentaren ble laget i fjor, og var kinofilm.   Sesongpremiere på «The League» på TV 2 Zebra i kveld - med blant andre Stephan Rannazzisi og Katie Aselton.

Kl. 22.05: The League (TV 2 Zebra)

Sesongpremiere! Fantasifotball-gjengen er tilbake med sesong 2, og mennene får nå et kvinnelig medlem etter at en av gutta dropper ut. Noe for deg? Nå har du ihvertfall sjansen til å bli med fra sesongstart!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.