Kveldens beste på TV tirsdag

Kanskje ikke tidenes TV-kveld. Det er sånne kvelder man trenger Monty Python's Flying Circus!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:  

Kl. 21.00: Monty Python's Flying Circus (TV 2 Zebra)

Dette er selvsagt en reprise, Monty Python-gjengens TV-bravader kan man stort sett se på en eller annen TV-kanal hele tiden. Men alle vet at man har godt av en dose av John Cleese og de andre en gang i blant. Hvis du ikke gidder å vente, kan du se hele kveldens episode via YouTube på playeren over... Det dreier seg om den tredje episoden av programmet, første gang vist helt tilbake i oktober 1969!    

Kl. 21.30: Når boblene brister (NRK1)

Hans Petter Molands dokumentar om hvor sårbare vi er mot voldsomme finansielle svingninger i den globale økonomien er høyaktuell. Han tar oss med på en reise fra Vik i Sogn, til USA, London og Aten for å se nærmere på årsakene til «finansielle bobler» i markedet - og ikke minst deres kollaps. Hvordan kunne en norsk kommune tape pengene sine i det såkalte globale finansielle casinoet? Dokumentaren ble laget i fjor, og var kinofilm.   Sesongpremiere på «The League» på TV 2 Zebra i kveld - med blant andre Stephan Rannazzisi og Katie Aselton.

Kl. 22.05: The League (TV 2 Zebra)

Sesongpremiere! Fantasifotball-gjengen er tilbake med sesong 2, og mennene får nå et kvinnelig medlem etter at en av gutta dropper ut. Noe for deg? Nå har du ihvertfall sjansen til å bli med fra sesongstart!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.