Kveldens beste på TV tirsdag

Har du potetgull og drikkevarer? Det er den ene tirsdagskvelden i året hvor du kan late som det er lørdag!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Stor gjensynsglede når Mette Stensholt Schau kommer tilbake i NRK1s hageprogram «Grønn glede». Foto: NRK

Kl. 19.45: Grønn glede (NRK1)

Skal man komme seg gjennom kveldens senere TV-godbiter bør nok nervene roes med en halvtime i det grønne. NRK1s hage-flaggskip «Grønn glede» er tilbake etter Dagsrevyen, og selvsagt ferdig i god tid til semifinalen i Eurovision.  

Kl. 21.00: Eurovision Song Contest 2012 - semifinale 1 (NRK1)

Dette er jo ikke noe å lure på. Klokka ni dras årets internasjonale MGP-finale i gang i Baku. Den mest tungtveiende grunnen til å se kveldens første semifinale (Norges Tooji synger ikke før i andre semifinale på torsdag) er de gamle russiske babushka-aktige konene som tar opp arven etter norske joikebidrag og andre mer eller mindre komiske Eurovision-innfall. Rekkefølgen i semifinalene finner du her.   På tide å bli desperat? Aller siste episode av aller siste sesong med «Frustrerte fruer» i kveld. Foto:

Kl. 21.40: Frustrerte fruer (TV 2)

Dersom du er «Frustrerte fruer»-addict, så har du sikkert kjøpt inn gravøl og invitert alle venninnene dine allerede - for i kveld går de to siste episodene i den åttende og siste sesongen på TV 2. Blant annet får du svar på to store spørsmål: Blir det giftermål for Renee og Ben? Flytter Susan fra Wisteria Lane?  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.