Kveldens beste på TV søndag

I kveld skjer det mye rart på TV!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Splitter ny episode av The Simpsons i kveld på Viasat 4, med et ganske alternativt «sofabilde» i begynnelsen av showet.

Kl. 19:30: The Simpsons: Bart Stops To Smell The Roosevelts (Viasat 4)

Viasat 4 er i gang med sesong 23 av The Simpsons, den nyeste sesongen som startet på amerikansk TV sist høst. I denne episoden får skoleinspektør Chalmers sparken etter å ha brutt reglementet for å lære bort litt amerikansk historie. Bart og resten av gjengen okkuperer dermed skolen for å få gjeninnsatt Chalmers.   Aamodt og Kjus utfordres av «Finken» Jagge og Daniel Franck. Se episoder fra forrige sesong ved å klikke på bildet. FOTO: TVNORGE

Kl. 20.00: Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (TVNorge)

Første program i sesong 2 sendes i kveld. De pensjonerte superalpinistene Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus utfordres av Daniel Franck og Finn Christian Jagge i noe definitivt minner om «Mesternes mester»-konseptet. Grenene det skal kjempes i er blant annet rullestolrace, blytung kabeltrekking og skyteferdighetene på levende blink i øvelsen «Wilhelm Tell». Henriette Bruusgaard sørger for at duellantene holder seg i skinnet.   Kveldens episode av «Erobreren» åpenbarer hovedpersonens magiske penis og Helge Jordal. Sistnevnte som dukketeatermann i Frognerparken. Klikk på bildet for å se tidligere episoder i serien. FOTO: NRK

Kl. 21.10: Erobreren (NRK1)

Tredje episode av filmatiseringen av Jan Kjærstads romanserie, og vi er kommet fram til det punktet i handlingen hvor hovedrollefiguren Jonas Wergeland oppdager at han har en magisk penis. Denne fantastiske oppdagelsen må du selvsagt få med deg. Om ikke annet for å diskutere med dine arbeidskolleger om a) dette er en fryktelig dårlig serie, b) filmatiseringeer av bøker sjelden fungerer og c) alt du gjorde på søndagskvelden mens de andre så på «Erobreren».   Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.