Kveldens beste på TV søndag

James Bond, Whitney Houston og en Halloween-episode med The Simpsons. God søndag!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Halloween-episode av The Simpsons i kveld - splitter ny er den også!

Kl. 19.30: The Simpsons (Viasat 4)

Splitter ny Simpsons-episode, og selv om alle kjennere liker å mene at Matt Groenings «team» har blitt slappere med årene, så er dette verdt å se. Dette er i tillegg en Halloween-episode!   Aktuell dokumentar Whitney (og Bobby) på TV 2 i kveld. FOTO: SCANPIX

Kl. 20:00: Whitney Houstons liv (TV 2)

En dokumentar om Whitney Houston, om stjerneliv, mannfolktrøbbel og dop. Rett og slett.   Det er søndag, det er James Bond - og noen damer. FOTO: FRA FILMEN

Kl. 21.20: Casino Royale (TV3)

Å se på James Bond-filmer på søndager må vi ha holdt på med i generasjoner, så sett deg til rette med god samvittighet. Denne er fra 2006, med Daniel Craig. Kort fortalt går filmen ut på at James Bond skal vinne over skurken - i poker!   Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.