Kveldens beste på TV søndag

Søndag kveld starter du med kunnskaps-TV og avslutter med komedien American Beauty.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Progamleder Selda Ekiz er klar for Mars i kveldens Newton på NRK1. (Foto: NRK)

Kl. 18.30: Newton: Den lange reisen (NRK1)

Kunnskapsprogrammet Newton er et høydepunkt for familier på søndager. Denne gangen er det Marianne Moen fra Norsk Romsenter som tar med seg Selda på en minitur til planeten Mars. Programleder Samina Bruket jakter på urbonden i kveldens episode av Norske Røter. (Foto: NRK)

Kl. 20.05: Norske røter (NRK1)

Dette er historien om Norge før Norge ble til. Hvem er vi? Hvor kommer vi fra? I kvelden episode omhandler jakten på urbonden, med besøk hos en biolog i Ås som har funnet opphavet til denne aller eldste hveten, spelthveten, og dermed også opphavet til jordbruket i den vestlige verden. Dramakomedien American Beauty vises på FEM kl 22.50 (Foto: Filmweb)

Kl 22.50: American Beauty (FEM)

Denne amerikanske komedien fra 1999 handler om en Lester Burnhams (Kevin Spacey) forstadsmareritt. Hans kone Carolyn (Annette Bening), hater ham, datteren Jane (Thora Birch), forakter ham og sjefen hans er i ferd med ofre ham til løvene. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.
Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer