Kveldens beste på TV søndag

Hvorfor sank Titanic? Ny vri på klassiske eventyr og svingende musikal fra Broadway. Søndag er en utmerket TV-kveld!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Selda Ekiz, programleder i vitenskapsprogrammet Newton, finner ut av hvordan man bygger båter, slik at de ikke synker. Klikk på bildet for å lese mer (foto: NRK)

Kl. 18.30 Newton (NRK 1 og NRK Super)

Hvordan kan båter flyte? Og hvorfor sank «Titanic», skipet som ikke kunne synke? I vitenskapsprogrammet Newton, som passer for både store og små, finner Selda Ekiz ut hva man har lært om båtbygging siden det berømte skipet sank for hundre år siden.   Hvor mange dverger ser du? Klikk på bilde for å se traileren til «Once Upon A Time» (foto: TVNorge)

Kl. 19.00 Once Upon A Time (TVNorge)

Folk blir tydeligvis aldri lei eventyr og sagn. Denne serien tar utgangspunkt i «Snøhvit», men karakterer fra andre kjente eventyr er også med. Tvisten er at deler av historien har flyttet seg til vår moderne, magifrie verden (eller er den egentlig det?). Det er dverger, kjekke prinser, forbannelser og selvsagt den onde dronninga (som har fått litt av en fanbase på internettet). TV-serien er proppfull av kjente skuespillere som Robert Carlyle, Ginnifer Goodwin og ikke minst den onde dronningen selv: Lana Parrilla. I kveld sendes 14. episode.   Musikalen «Memphis» vant i 2010 Tony Award for beste musikal. Noe å få med seg i kveld. Klikk på bildet for en smakebit (foto: Scanpix)

Kl. 21.10 Hovedscenen: Memphis (NRK 2) 

Prisvinnende amerikansk musikal fra Broadway. «Memphis» handler om den første hvite radio-DJ'en som spilte svart musikk på 50-tallet, og den fargede klubbsangeren som er klar for sitt store gjennombrudd. Forvent deg fengende låter, korte skjørt, høye spark og «jazz hands» i 2 timer og 20 minutter.  

Her er flere TV-lister:

Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.