Kveldens beste på TV søndag

Langrennsløpere på alpinski, fødselshjelp for pandaer og kalde, sultne reality-deltakere. Noe for enhver, det er i hvert fall sikkert.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Du er kanskje født med ski på beina, men ville du klart å leve utendørs? Det er tøffe tak i Robinson for tiden. Klikk på bilde for mer (Foto: TV3)

Kl. 20.00: Robinsonekspedisjonen vinter (TV3)

Lite mat, kalde tær, indre stridigheter og kampen om å få spise på Christers gatekjøkken. Robinsonekspedisjonen har som kjent flyttet fra stillehavsøyen til den vinterkalde norske fjellheimen. I kveld går episode fem og folk har allerede lagt hverandre for hat.   Hvordan klarer disse to solstrålene (samt ikke-alltid-like-strålende Petter Northug og resten av skieliten) seg på alpinski? (Foto: Scanpix)

Kl. 20.05 Røldal NedOpp (NRK1)

Mer tradisjonell kappestrid på statskanalen, om enn med en liten vri. Petter Northug, Marit Bjørgen og Therese Johaug i spissen for en gjeng vintersportsutøvere i et helt spesielt renn. På alpinski! I kamp mot blant andre Tarjei Bø og Charlotte Kalla skal utøverne konkurrere i både storslalåm og langrenn før sammenlagtvinneren kan kåres. Kan jo bli riktig så moro, dette.   I Chengdu i Kina leker de ikke panda-oppdrett. Det skal mye jobbing til for å redde arten fra utryddelse. (Foto: Scanpix)

Kl. 20.35 Naturens mirakel-unger (NRK1)

Premiere! Du kan like godt bli sittende på når skirennet er over, for søndag er tradisjonen tro naturdokumentar-dagen. Denne første episoden om søte dyreunger dreier seg om kampen for å holde utrydningstruede arter i live. Kinesisk pandaoppdrett, hjelp til Sør-Amerikas mest truede primat (en bitteliten ape), samt en 16-måneders graviditet som snart nærmer seg slutten er ting du kan se fram til. Vi tar det for gitt at det blir mange søte nøster.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.