Kveldens beste på tv søndag

Gjensyn med en hårete venn, britisk kostymedrama eller levende zombier? Du kan få alt i kveld.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Lassie er tilbake - men hunden er nok ny ... Se traileren ved å klikke på bildet (foto: Scanpix).

Kl. 16.30 Lassie (TV 2)

Dette er nyinnspillingen av den kjente familiefilmen om hunden Lassie. Eierne hans blir nødt til å selge ham på grunn av pengeproblemer, og Lassie havner mange mil hjemmefra, men legger ut på en lang reise hjem igjen til sin kjære familie. Du får rett og slett en bra start på kvelden med denne trivelige filmen.   Basert på en kontroversiell roman fra 1891 av Thomas Hardy (foto: NRK/BBC).

Kl. 21.25: Tess av slekta D'Ubervilles (NRK1)

Britene kan lage kostymedrama, ingen tvil om det! Riktig nok er dette episode 3 og 4 av i alt fire episoder, men du kommer raskt inn i handlingen og kanskje så du også de to foregående episodene forrige helg. Den ærbare fattigjenta Tess innleder et forhold til rike og manipulerende Alex D'Urberville. For henen er det en vei ut av fattigdommen. Imidlertid er det ikke så enkelt å kjøpe seg lykke, og det får Tess etter hvert smertelig erfare ...   Levende døde - ja, det er ekkelt - og vi liker å se på (foto: TVNorge).

Kl. 22.30 The Walking Dead (TVNorge)

Sesongpremiere! Zombiene er tilbake! Etter å ha våknet opp fra koma på et forlatt sykehus, oppdager politimannen Rick Grimes at verden ikke er til å kjenne igjen – herjet av en zombie-epidemi av apokalyptiske proporsjoner. I nærheten sliter en liten gruppe mennesker med å overleve mens «de døde» lusker rundt på konstant jakt. Og denne jakten fortsetter i sesong to ... Deilig, dette.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.