Kveldens beste på TV søndag

Dueller mellom gamle og nye sportshelter, vidunderlig vakker ballett og skarp og koselig krim. Tre meget gode grunner til å bli i sofaen på en søndagskveld.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Hva i all verden er dette for absurd sport? Og hvem vinner? (Foto: TVNorge)

20.00: Hvem kan slå Aamot og Kjus? (TVNorge)

Verdens beste skiskyttere, Emil Hegle Svendsen og Tarjei Bø kjemper ofte mot hverandre om førsteplassen, men nå er det tøffere konkurrenter som skal slås. Kan de sammen knuse de gamle alpingutta Kjetil André Aamodt og Lasse Kjus? Hvordan klarer de seg når de skal sage tømmer og kjøre både gravemaskiner og rutebusser? Programleder Pia Lykke holder styr på greiene.   Fra Nasjonalballettens oppsetning av «Forces of change», koreografert av Jiri Kylián (Foto: Scanpix)

21.20: Hovedscenen: Jiri Kylián - glemte minner (NRK2)

De som tror at ballett er for snobber og spesielt interesserte bør få med seg kveldens Hovedscenen. Kylián er en av Europas ledende koreografer, og har flere ganger blitt satt opp av Nasjonalballetten. Du vil sitte måpende av de imponerende danserne, oppfinnsomheten og ikke minst de hysterisk morsomme og rørende oppsetningene. Har du aldri sett ballett før bør du starte her!   Hvem tok livet av den vakre jenta som ble funnet i biblioteket? Miss Marple er på saken. (Foto: NRK).

21.25: Miss Marple: Liket i biblioteket (NRK1)

En herlig reprise på søndagskvelden. Fantastiske Geraldine McEwan spiller rollen som den søte og sylskarpe Miss Marple. En morgen oppdages liket av en ukjent, ung kvinne i oberst Bantrys bibliotek. Sladderen går, og fru Bantry (Joanna Lumley) tilkaller sin gode venninne miss Marple som begynner å snuse. Hvem er den døde? Hvem la liket i biblioteket? Historien har en ganske nymotens tvist på slutten: hvem skulle tro at Agatha Christie tenkte i de banene?  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.