Kveldens beste på TV søndag

Få med deg den danske serien om livet på landet og BBCs flotte serie om naturens mirakelunger.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: En av Danmarks største TV-suksesser, Bondeknølen, er tilbake. (Foto: Dr.dk)

Kl. 18.00: Bondeknølen (NRK 1)

Denne danske livsstilsserien handler om Frank Erichsen fra Kastaniegården, som forsøker å være selvforsynt, og leve et enkelt liv sammen med kona Theresa og den lille sønnen deres. I denne første episoden har det kommet flere dyr til gården - to søte griser. Det victorianske drivhuset er nesten ferdig, og hveten skal høstes på gammeldags vis. Og så må jo geitene melkes. (1:10) Spydkaster Trine Hattestad utfordrer Lasse Kjus til hest i kveld. (Foto: TVNorge)

Kl. 20.00: Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (TVNorge)

Denne uka utfordres Aamodt og Kjus av en legende innen norsk friidrett og en som kan bli det; spydkaster Trine Hattestad og hekkeløper Christina Vukicevic. De skal blant annet konkurrere i alternativ terrengsykling og spenst, og motet settes på prøve når de skal klatre i 25 meter høye bruskassetårn. Klarer Lasse og Kjetil å stå imot jernkvinnene? Denne søtnosen, en sifaka-lemur, får du møte kl 20.35 på NRK1. (Foto: BBC)

Kl. 20.35: Naturens mirakel-ungar (NRK1)

Få med deg BBCs flotte dokumentarserie om dyr som holder på å bli utryddet. På Tenerife bor en merkelig papegøye som bare kan overleve og avles i fangenskap. I USA finner  møter vi en Sifaka Lemur, en slags halvape, som har fått en farlig infeksjon. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.