Kveldens beste på tv søndag

Søndagskvelden byr på noe for enhver: Show, reality og dokumentar.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Dette er våre tv-favoritter i kveld: Kan disse to gutta slå Aamodt og Kjus?Kan disse to gutta slå Aamodt og Kjus?

Kl. 20:00: Hvem kan slå Aamodt og Kjus? (TV Norge)

Det høres umiddelbart ut som en tøff oppgave når Aamodt og Kjus i sesongfinalen skal kjempe mot to av Norges sterkeste menn. Arild «Hulken» Haugen er tidligere proffbokser og har vunnet tittelen Norges Sterkeste Mann to ganger. Narve Læret kan vise til én Guinness-rekord som «tidenes beste i å knuse ting med hendene». Kan de olympiske mestrene Aamodt og Kjus hamle opp med disse muskelbuntene? Det er kun fem deltakere igjen og deltakerne kjemper i bitende kulde for å overleve.

Kl. 20:00: Robinsonekspedisjonen vinter (TV 3)

Det spisser seg til i vårens kaldeste realityserie og kun fem deltakere er igjen etter at Marte ba om å få bli sendt hjem forrige søndag. I kveldens episode skal deltakerne selv arrangere en konkurranse for å kunne avgjøre ytterligere to personer som skal hjem. Premier vanker det også: Dobbeltstemme i isrådet, 10 000 kroner eller en overraskelse. Dette lukter tv-drama lang vei!

Kl. 00:25: Seriemorderen Ted Bundy (TV Norge)

En uhyggelig avslutning på uka kan du få med dokumentaren om en av historiens verste seriemordere, Ted Bundy. Monsteret herjet USA på 70-tallet hvor han i løpet av en fireårsperiode drepte minst 26 unge kvinner. Bundy innrømmet senere yttereligere fire drap, men det fryktes at antallet kan være så høyt som 100. I dokumentaren intervjues personer i seriemorderens nærmeste omgangskrets og forsøker å forklare hvordan monsteret ble skapt.

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.