Kveldens beste på TV søndag

Heftig sport, utrolig kokkekunst og en nydelig film.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Dette er våre tv-favoritter i kveld: Jepp, dette er matlaging. Hvis du er Heston Blumenthal. (Foto: TV Norge)

Kl. 17.45: Kokkefest (Vox)

Heston Blumenthal er en av verdens aller beste kokker. Til daglig driver han restauranten The Fat Duck i England, som har tre stjerner i Michelin-guiden og bare serverer høyst intrikat og eksperimentell mat. I «Kokkefest» utforsker Blumenthal ulike tidsperioder gjennom historien og lager et måltid helt utenom det vanlige inspirert av den tiden. Du kan absolutt ikke lage disse rettene hjemme - men det er gøy å se det på TV. Finale i ishockey-VM - det er duket for full fart. (Illustrasjonshockeyfoto: TV Norge)

Kl. 19.30: VM-finale i ishockey (Max)

Norge fikk hockeyfeber da hockeygutta plutselig grisebanket Tyskland i gruppespillet. Dessverre tapte de norske gutta mot Russland i kvartfinalen 17. mai, men VM-finalen kan likevel bli svært så spennende å bivåne. Uansett er du garantert en sport med høyt tempo, mye krangling og stort potensial for mange mål. Det er ellers også stor mengder sport å få med seg på søndager - komplett oversikt får du her.

Kl. 21.00: Evig solskinn i et plettfritt sinn (TV 2 Filmkanalen)

Det er TV 2 Filmkanalen som har godfilmene denne helgen. I kveld kan du få med deg fantastiske «Evig solskinn i et plettfritt sinn» fra 2004, hvor Jim Carrey og Kate Winslet spiller et forelsket par som får minnene om hverandre slettet fra hukommelsen etter et stygt brudd. En fabelaktig film som krysser flere sjangere - det er romantisk drama, psykologisk thriller og science fiction på samme tid. Har du ikke sett den før, så benytt for all del sjansen nå. Har du sett den, er det vel anvendt tid å se den én gang til.