Kveldens beste på TV søndag

Super-populære amerikanske produksjoner er kveldens sikre vinnere på TV-skjermen!

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld:   Splitter ny Simpsons-episode på Viasat 4 i kveld.

Kl. 19.30: The Simpsons (Viasat 4)

Søndag er kvelden for splitter nye Simpsons-episoder. I kveld bestemmer Springfields innbyggere seg omsider for å kvitte seg med familien Simpson. Når Marge og Homer sniker seg tilbake til byen, er alle de gamle vennene veldig fiendtlige...  

Kl. 21.45: Han er faktisk ikke interessert (TV 2)

En søndagsfilm må til. «Han er faktisk ikke interessert» er en romantisk komedie med publikumsmagneter som Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Drew Barrymore og Ben Affleck. Manuset er skrevet av folkene bak «Sex og singelliv», så da vet du omtrent hva som venter.  

Kl. 22.10: Mad Men: «Lady Lazarus» (8) (VOX)

En av de siste årenes mest kritikerroste og omtalte serier er langt inne i sin femte «bonussesong». I kveldens episode finner Don Drapers kone Megan ut at hun ikke passer i reklamebransjen, Peggy havner i ei klemme og Pete er besatt - for å være konkret. Episoden er også massivt omtalt fordi produsentene gjorde noe så luksuriøst som å kjøpe rettighetene til bruk av en hel Beatles-låt i avslutningssekvensen. Det kostet dem 250.000 dollar!  

Her er flere TV-lister

Kveldens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Dagens sportssendinger (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.