Kveldens beste på TV søndag

Godbitene står i kø i kveld! Vi ser sesongpremiere på Jakten på kjærligheten, mimrer om prinsebryllupet i England og avslutter med Mr. Bean-film.

(upublisert) Opprettet
Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Det er et år siden vi satt klistret til TV-skjermene for å se eventyrbryllupet til Prins William og Kate Middleton. Hvordan har deres første år som mann og kone vært? (Foto: Scanpix)

Kl. 19.00: William and Kate - Ett år etter (TV 2)

Eventyret fortsetter! I denne britiske dokumentaren følger vi Prins William og Kate, hertugen og hertuginnen av Cambridge fra deres første år som ektefeller. Jakten er i gang igjen!  I kveld møter vi de seks nye bøndene som  søker kjærligheten på TV. (Foto: TV 2)

Kl. 20.00:  Jakten på kjærligheten (TV 2)

Sesongpremiere! Det er klart for oppstart av den niende sesongen med Jakten på kjærligheten. Nå skal seks nye bønder presenteres, og de fire som i de kommende ukene får flest brev er de som vil bli fulgt denne høsten. Ellevill Mr. Bean (Rowan Atkinson) på ferie i Frankrike. (Foto: UIP)

Kl. 21.00: Mr. Beans ferie (TV3)

Britisk  humor på sitt beste! Mr. Bean (spilt av Rowan Atkinson) vinner en reise til Frankrike og et videokamera på et lotteri. Vel fremme i Frankrike får Bean problemer ettersom han ikke snakker fransk. Han klarer til slutt å komme seg på toget til Cannes, og plutselig befinner han seg midt i innspillingen av en reklamefilm. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.

Vi bryr oss om ditt personvern

sol er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Velkommen til vårt kommentarfelt

Vi setter pris på kommentarer til artiklene på sol.no. Husk at mange vil lese det du skriver. Hold deg til temaet og vær saklig. Vi gjør oppmerksom på at alle innlegg kan bli redigert eller fjernet av redaksjonen.