Annonse

Kveldens beste på TV søndag

Godbitene står i kø i kveld! Vi ser sesongpremiere på Jakten på kjærligheten, mimrer om prinsebryllupet i England og avslutter med Mr. Bean-film.

Den enkleste oversikten over kveldens TV-programmer får du ved å bruke SOLs TV-guide. Her kan du også lage din egen TV-guide med bare dine kanaler. Her er våre favoritter i kveld: Det er et år siden vi satt klistret til TV-skjermene for å se eventyrbryllupet til Prins William og Kate Middleton. Hvordan har deres første år som mann og kone vært? (Foto: Scanpix)

Kl. 19.00: William and Kate - Ett år etter (TV 2)

Eventyret fortsetter! I denne britiske dokumentaren følger vi Prins William og Kate, hertugen og hertuginnen av Cambridge fra deres første år som ektefeller. Jakten er i gang igjen!  I kveld møter vi de seks nye bøndene som  søker kjærligheten på TV. (Foto: TV 2)

Kl. 20.00:  Jakten på kjærligheten (TV 2)

Sesongpremiere! Det er klart for oppstart av den niende sesongen med Jakten på kjærligheten. Nå skal seks nye bønder presenteres, og de fire som i de kommende ukene får flest brev er de som vil bli fulgt denne høsten. Ellevill Mr. Bean (Rowan Atkinson) på ferie i Frankrike. (Foto: UIP)

Kl. 21.00: Mr. Beans ferie (TV3)

Britisk  humor på sitt beste! Mr. Bean (spilt av Rowan Atkinson) vinner en reise til Frankrike og et videokamera på et lotteri. Vel fremme i Frankrike får Bean problemer ettersom han ikke snakker fransk. Han klarer til slutt å komme seg på toget til Cannes, og plutselig befinner han seg midt i innspillingen av en reklamefilm. Her er flere lister: Dagens filmer (alle kanaler) Kveldens dokumentarer (alle kanaler) Sport  (alle kanaler) Hva skal du se på TV i kveld? Kom gjerne med forslag til andre programmer som går i kveld.